Privacyverklaring SEPCOURT BV

In deze privacyverklaring maken we duidelijk welke persoonsgegevens we verzamelen, hoe en met wie we deze verwerken en hoe u kunt aanvragen uw persoonsgegevens te laten verwijderen.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

SEPCOURT BV kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van SEPCOURT BV, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan SEPCOURT BV verstrekt en/of een e-mail aan SEPCOURT BV heeft verzonden dan wel een telefoongesprek heeft gevoerd. SEPCOURT BV kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mail adres
  • Uw IP adres

Waarom SEPCOURT BV gegevens nodig heeft

SEPCOURT BV verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar toe verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail/post) te kunnen benaderen.

Daarnaast kan SEPCOURT BV uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.

Hoe lang SEPCOURT BV gegevens bewaard

SEPCOURT BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen

SEPCOURT BV verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van SEPCOURT BV worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. SEBCOURT BV gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

SEPCOURT BV maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van SEPCOURT BV bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP adres) overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan SEPCOURT BV te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. SEPCOURT BV heeft hier geen invloed op.

SEPCOURT BV heeft Google geen toestemming gegeven om via SEBCOURT BV verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@SEPCOURT.com . SEPCOURT BV zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

SEPCOURT BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van SEPCOURT BV maakt gebruik van een betrouwbaar SSL certificaat en beveiliging van SEPCOURT BV om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door SEBCOURT BV verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met SEPCOURT BV via info@SEPCOURT.COM of de Autoriteit Persoonsgegevens wanneer u er met ons niet uit komt. SportiefSchoolplein is een website van SEBCOURT BV. SEBCOURT BV is als volgt te bereiken:

Postadres: De Woerd 15 6662 ZD Elst
Inschrijfnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 61042935
Telefoon: 0481-352889
E-mail adres: info@sepcourt.com