Sportcourts voor de recreatiesector

De behoefte tot sport en spel zit in de mens. Ook wanneer zij kiest voor een kort (of langer) moment om te ontspannen. De ontwerpen van onze SEPCOURT multisportcourts lenen zich perfect voor de recreatie sector. Binnen ons portfolio beschikken we over ontwerpen voor vele internationaal erkende sporten. Daarnaast zijn onze ontwerpen gemakkelijk aanpasbaar aan de behoeften van de bezoeker aan uw recreatiegelegenheid.

Geschikt voor outdoor en indoor toepassing

Op steeds meer recreatielocaties zien we zowel buiten, als binnen een toenemende behoefte tot sport en spel. Het SEPCOURT systeem leent zich prima voor beiden. De materialen zijn niet alleen weerbestendig, maar behoeven geen grondwerk. Hierdoor kunnen onze sportcourts ook op binnenvloeren worden geplaatst. Daarmee passen onze velden prima tussen de huisjes van een bungalowpark of camping, maar ook overdekt in family entertainment centres, speelparadijzen, pretparken etc.

Het verplaatsbare sportveld

Sportvelden op basis van (kunst)gras stellen zware eisen aan de ondergrond. Dit maakt de verplaatsing minimaal even duur als de verplaatsing. Als het materiaal dit al toelaat. De eisen van een SEPCOURT multisportcourt zijn veel minder zwaar. Een reguliere, verharde ondergrond is afdoende. Denk aan een betegeld pleintje. Bij verplaatsing is een locatie met een vergelijkbaar oppervlak en ondergrond afdoende. De verplaatsing is eenvoudig en snel te realiseren.

Onderdeel van uw merkidentiteit

Als recreatieplek of evenement, kunt u SEPCOURT multisportcourts inzetten om de beleving van uw merk te verhogen. Onze tegels zijn standaard leverbaar in acht veelgebruikte Pantone kleuren. Ook het plaatsen van logo’s behoort tot de mogelijkheden.

Pantone 186 C

Pantone 021 C

Pantone 1235 C

Pantone 361 C

Pantone 285 C

Pantone 2747 C

Pantone 239 C

Pantone BLACK

Geschikt voor evenementen

Onze SEPCOURT sportcourt tegels zijn ook zeer geschikt voor toepassing tijdens evenementen. Een SEPCOURT tegelvloer is vlot te leggen en weer op te ruimen. De tegels kunnen meerdere keren verlegd worden.

Uw park of event klaar voor 2020?

Tijdens de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo, zal Basketball 3×3 voor het eerst een Olympische sport zijn.

De Nederlandse Basketbal Bond speelt op deze nieuwe sport in. Samen met de bond, ontwikkelde SEPCOURT een standaard veld voor Basketball 3×3. Wilt u hetzelfde veld waar de pro’s op oefenen op uw locatie? Neem dan nu contact met ons op. Uiteraard kunnen we het veld in verschillende kleuren leveren.

Made in Holland

Het SEPCOURT multisport systeem is ontwikkeld met de beste specialisten en ontwerpers op het gebied van moderne plastics. Wij geloven in inclusief ondernemen. Onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Hierdoor hebben we een betere controle over de productkwaliteit en de productiesnelheid. Bovendien weten we zeker dat we niet bijdragen aan kinderarbeid in lagelonenlanden. 

Scroll naar boven